Hoe kunnen wij
uw organisatie helpen?

Hoe kunnen wij
uw organisatie helpen?

Onze diensten

Wij hebben meerdere diensten ontwikkeld om uw organisatie te helpen en te ondersteunen, zoals het geven van trainingen en workshops aan uw medewerkers.

Wij helpen uw organisatie met alle stappen om het gebruik van de app zo makkelijk mogelijk te maken. Tevens is er een helpdesk voor uw vragen. 

Stap 1. Implementatie systeem

De nieuwe organisatie wordt toegevoegd in het systeem.
De leidinggevende en medewerkers krijgen allen een eigen inlogcode.

Lees meer over de implementatie

De nieuwe organisatie wordt toegevoegd in het systeem.

De leidinggevende en medewerkers krijgen allen een eigen inlogcode. De kinderen worden per groep toegevoegd. Iedere groep is uniek.

De gegevens zijn alleen toegankelijk voor het management en de gemachtigden van de groep.

Direct na inloggen geeft Zeker-Zien op naam van het kind een actueel overzicht van de observaties en of deze wel of niet uitgevoerd zijn.

De grafiek geeft meetbare resultaten gebaseerd op de ingevoerde gegevens.

Notities ingevoerd door de medewerkers staan op naam van de medewerker en op datum opgeslagen in het systeem. Dit geeft samen een compleet overzicht van alle opmerkingen en aandachtspunten over het kind, zoals deze zijn ingevoerd door de medewerkers.

Stap 2. Workshops & Training

Na implementatie van Zeker-Zien volgt de training.
Deze duurt ongeveer 4 uur en wordt gepland in overeenstemming met het management.

Lees meer over de training

Na implementatie van Zeker-Zien volgt de training. Deze duurt ongeveer 4 uur en wordt gepland in overeenstemming met het management.

Stap 3. De praktijk

Om de processen te borgen en In het kader van nazorg komen wij op aanvraag naar uw locatie om praktische vragen te beantwoorden en nader uitleg te geven.

Lees meer over de training in de praktijk

Om de processen te borgen en In het kader van nazorg komen wij op aanvraag naar uw locatie om praktische vragen te beantwoorden en nader uitleg te geven. De kracht van Zeker-zien is het automatiseren en inzicht te geven in eigen handelen en wij hechten er waarde aan dat alle niveau,s in de organisatie weten hoe te werken en te handelen met Zeker-zien. Problemen en vragen van medewerkers worden altijd teruggekoppeld naar het management.

Stap 4. Training management

Gebaseerd op de gegevens van Zeker-Zien worden signalen en ontwikkelingsachterstanden zichtbaar gemaakt en kunnen direct worden aangewend als afwegingskader bij de meldcode.

Lees meer over de training voor het management

Gebaseerd op de gegevens van Zeker-Zien worden signalen en ontwikkelingsachterstanden zichtbaar gemaakt en kunnen direct worden aangewend als afwegingskader bij de meldcode.
Stichting Zeker-Zien geeft training aan management en leidinggevenden
In vier trainingen komen alle aspecten die leiden naar een weloverwogen beslissing (afwegingskader) aan de orde. Wij bieden een gestructureerd model die bij zorgen om een kind gehanteerd kan worden.

Offerte op aanvraag.

Interesse in de app?

Wij helpen u graag verder als u meer wilt weten over de Zeker-zien app. Als u uw gegevens aan ons doorgeeft, nemen wij contact met u op voor een vrijblijvend informatiegesprek.